Mi megalkotjuk a megoldásokat az egészségügyi szakmák és a Wellness és Spa menedzsmentjéhez, teljes körű ellátást biztosítva a pácienseinek.

Az Ephycient első megoldásait egy francia egészségügyi felhasználó alkotta meg, aki kettős szakértelmére támaszkodva fejlesztett ki egy új ellátási központot, mely szakértelmet részben mint gyógytornász, részben a vállalkozási adminisztráció mester fokozatával biztosította.

Az szervezési és hatékonyságot növelő eszközök, speciálisan erre a célra lett kifejlesztve, amibe beletettük minden energiánkat és minden képességünket, ami erősen hozzájárult ahhoz, hogy ez a rendelő, élenjáró legyen a nyíltan versengő térképes szektorban a Cote d’Azur-on Franciaországban ( 1 felhasználó/ 600 lakos), ez legkevesebb 3 éve és mégis egy kezdetleges beruházás maradt.

Az első kiemelkedő sikerek és a versengés előnye, ami odáig vezette a vállalkozás vezetését, hogy a hétköznapok alatt egy csapat felhasználói körülbelül 5000 teljesített havi konzultációig fejlődtek fel, amikor eldöntöttük, hogy elindítunk egy még komplexebb megoldást, Ephycient.com, az Egészségügyi- és Wellness- ágazatok figyelmébe ajánlva.

EPHYCIENT LTD

  • A szakma támogat minket

    A szakmai támogatottsággal, Ön biztosítást nyer arról, hogy megértjük a szükségleteit és kiélvezheti az előnyét, a termékek és megoldások állandó fejlődésének és javulásának.

  • A szolgálat sikerei

    Mi elkísérjük a szakmai hétköznapokban az Ön sikertörténetéig és megismerjük minden szakaszát és szükségletét az Ön vállalkozásának. A mi programunk megfelel minden szakasz követelményeinek.

  • Egyszerűség és Könnyedség

    A mi megoldásunk lényeges része a könnyű használhatóság. Önnek és a felhasználóinak nincsen szükségük semmilyen különleges informatikai ismeretre, hogy az Ephycient-et használni tudják.