Az egyik szememmel folyamatosan

felügyelem a vállalkozás tevékenységeit!

Az egyik szememmel folyamatosan

felügyelem a vállalkozás tevékenységeit!

  • Nap mint nap információk áradatával kerül szembe. Önnek ismernie kell mindenkinek a pácienseit, az orvosi és adminisztrációs részleteket, a rehabilitációs programokat, az elérhetőségeket és az utazáshoz szükséges időket, stb.
    Ugyanilyen módon a rendelőben is tudnia kell az elérhetőségeket, a kollégái elérhetőségét, az eszközöket és fogyasztásokat, ugyanígy a vizsgáló helységekét, stb.

  • Mindezzel szemben, az adminisztrációra fordított időt a minimumra csökkenti: egyetlen programmal rendezheti a számlákat, a legjobb esetben, beilleszt egy eszközt, ami mérleget készít és egy előjegyzési naptárat.

  • Az Ephycient-et az Ön számára készítették, egy internetes informatikai megoldás, ami leegyszerűsíti a rendelő mindennapi ügyvitelét, ezzel lehetőséget adva arra, hogy koncentrálni tudjon a vállalkozás működésének és a betegellátás minőségének növelésére.

  • Ne késlekedjen a személyes konzultációval, a rejtett szükségletekről, a mi hálózati működésünkről és alakítsa át vállalkozását a megoldásainkkal, hogy csak azért fizessen, amire szüksége van.